miercuri, 21 iulie 2010

Not goodie goodie

Nu am sa scriu cu diacritice.Nu am rabdare..nici nu vreau.
Azi eman tristete. Am vrut initial sa scriu despre cat de multi prieteni buni..n`am. Stiu.. sar de la o ideea la alta. Azi nu sunt eu, nu ma defineste nimic din ceea ce m`ar putea defini. Nu am fost niciodata #1 in materie de prieteni si cum nu pot sa dau vina pe cei...multi oameni care au incercat sa intelega "what the duck" e cu mine, dau vina pe mine. Nu am fost in stare sa tin langa mine in calitate de "hai sa mergem de nebune/nebuni tot orasul si sa radem de firele de praf" pe nimeni mai mult de 3 ani. Asta am realizat azi cand mi`am dat seama k toate prieteniile cu best frienzii mei au fost toate de 2-3 ani.
Si zic cu mana pe inima, toate s`au terminat pentru ca "e fata buna si iarta".Deci.. e vina mea. Nu ar trebui sa ma supar cand altii gresesc si eu imi fac griji pentru ei, nu? Fie.. prietenia e un capitol in zig zag in viata mea. Mai mult in zag..
Azi eman tristete pentru ca nu am ce sa fac.. m`am plictisit. M`au dezamagit 3 persoane.. am dezamagit si eu 2. Ma simt groaznic cand dezamagesc. Nu mi s`a zis in fata insa eu am impresia ca nu ma ridic la nivelul acela pe care l`as putea atinge daca as avea chef sa respir macar.
Ma inec cu aer si expir raceala ce a pus stapanire pe mine. Nu conteaza ca afara sunt grade multe.
Ascult melodii vechi si frumoase care altadata imi zguduiau memoriile si inima. Acum sunt nepasatoare si intr`o lume ce nici macar nu`mi apartine. E ciudat.
Cunosc oameni frumosi, oameni de calitate, insa azi am impresia ca .. vorba aia, sunt in plus. Nu ma regasesc in nimic din Galatiul asta aflat intr`un proces continuu de topire. Ziua e cald, noaptea ploua. Intre timp sunt inundatii.
Ce ciudat se vede fara diacritice..
Mi`am luat un suc tonic si ceva alune. Ciocolata nu lipseste si degetele fug.. fug pe tastatura.
Azi eman dualitate. Vorbesc de una singura si ma dojenesc pentru clipele cand puteam sa fiu fericita si mi`am lasat fericirea altora. Si`au batut joc de ea.
Oricum.. am realizat azi ca lumea mea de basme nu exista. Stiam de printul pe cal alb, saracul a fost prins de o ploaie mare. Probabil lui ii placea soarele si caldura.. ca asa e in basme si s`a topit. Prostul..

Azi ti`am dat drumul Am renuntat la tine. Prea mult amar strica. Si cu toate ca imi place gustul amar, al tau deja imi provoaca migrene. Te mai vad o data la 2 luni si atunci te faci ca nu ma vezi, pentru ca apoi cand nu ai cum sa ma eviti sa iti ceri scuze. Ultima data a fost trist. Nu mai vreau alte "ultima data". 
As fi vrut sa vad in tine macar 3 lucruri pozitive. Nu gasesc nici macar unul. Ma bucur totusi ca am ramas cu experienta si ca pot face o diferenta. Intre tine si restul. Intre cele ca mine care au ceata pe ochi si restul. Intre naivele ca mine si restul.
Ascult muzica veche in continuare. Am vreo 10 sms`uri necitite si nici nu ma sinchisesc.
Mi`e dor de multe si visez cai verzi pe pereti. Prind fluturi cu mana si sper in visele tesute cu panza de paianjen. Panza din aceea de proasta calitate care la prima abatere se dizolva in caldura Galatiului.
Si tot ce`mi trece prin minte este fraza ce ti`a spus`o o prietena. Si n`ai crezut pana mai ieri.. cand am trecut pe langa tine si nu te`am vazut pe bune. Mi`ai dat mesaj...
Replica prietenei suna asa.."Si te`a iubit fraiere..."



"You've got a new horizon It's ephemeral style.
A melancholy town where we never smile.
And all I wanna hear is the message beep."





I flipped the cards over and saw hearts. I shuffled them and said : I don`t deal with love

5 bla bla'uri:

Anonim spunea...

se simte tristetea ta...mereu e greu cand renunti la cel iubit.nu stiu daca eu am trecut peste insa imi impun.
Sper sa-ti revii cat mai repede, eu te stiam mereu vesela si pusa pe sotii.hai ca se poate.

ANM spunea...

nu este renuntarea.. ca si despartire... nu am fost un intreg niciodata. Au fost anumite lucruri care ne`au impiedicat. dar..am renuntat si la ideea de a fi prieteni. Nesimtirea si profitul se pare ca pun stapanire pana si pe cei dragi.

Tlaloc spunea...

Asta e viata, bun venit in aceasi oala, poate te-a ars, dar nu uita, fierbe-l la foc mic, o sa dureze mai mult.
Toate trec, vin altele, bine spus, acum ai experienta, poti sa alegi.
Tlaloc te saluta!

Alexandra spunea...

din pacate sunt anumite lucruri care trebuie sa se intample pentru ca e un fel de ciclu al vietii si toti trebuie sa il parcurgem...este un ciclu al vietii cu bune si cu rele din care trebuie sa invatam ca pe parcurs sa nu repetam aceleasi greseli

ANM spunea...

@Balaurita: da..am negat asta ceva vreme. n`ar fi trebuit
@Tlaloc:am sa tin minte partea cu fiertul al foc mic.

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/