sâmbătă, 17 iulie 2010

Femeile..Bărbaţii (2)


Un alt lucru de neînţeles este... machiajul excesiv. Pur şi simplu nu văd farmecul. De ce să fii mereu alta, zi .. noapte.. fond de ten, rimel, creion de buze, de ochi, pudră şi altele. Bine hai.. la o ocazie, normal că merge. Dar şi atunci merge fără.
Nu înţeleg femeile care se trezesc dimineaţa, se spală pe faţă şi imediaat.. apare un nou strat de fond de ten. Apoi urmează întrebarea.. cu ce ma îmbrac azi, ca să ştiu cu ce mă machiez. WTF? da' de ce? Adică.. să ne gândim. Eşti frumoasă zici tu,  îţi şade..wow!, întorc bărbaţii privirea după tine, bine, excelent.
Ai prieten-iubit ce ai tu acolo. Dormi cu el, şi te trezeşi dimineaţă mânjită la ochi! I N E S T E T I C . Ai să spui că nu, te demachiezi înainte de somn, dar şi aşa.. tenul tău nu a respirat de'a lungul zilei, nu a respirat de ani de zile. Tu crezi că în puţinele ore de somn, el va respira cat pentru 16 ore încărcat(presupunând că dormi 8 ore) ?
Şi o să vrei să renunţi la machiaj undeva în viitor. Faţa ta va fi distrusă.
Nu.. nu înţeleg de ce să te machiezi mereu.

Nu înţeleg de asemenea bărbaţii cărora le plac astfel de femei pentru fizicul lor. Nu puţine sunt momentele când am auzit replica: Bă ce bună'î gagica, ce'aş...pentru că barbaţii, majoritatea, nu toti se gândesc la relaţia fizică. Iniţial o vede pe aia împodobita ca un brad de Crăciun. După asta zice: Bă frate, caut şi eu o fata bună, cu capul pe umeri, realistă şi să nu prindă fluturi cu mâna şi să tragă pisica de coadă.
Şi aşa dau de fetele simple. Mulţi le preţuiesc, unii nu. Dau de altă împodobită şi  găsesc la aia micile capricii pe care iubirea vieţii lui nu i le oferă. Da' să mor eu de n'o iubesc, numa' că ..coae.. e bună măr gagica asta.X a mea nu face ca asta..numa' aşa de distracţie.. că eu tot pe X o ador. 



Repet.. mă refer la femeile care se împodobesc zilnic, nu pot trăi fără machiaj, şi la bărbaţii in cauză de mai sus. Nu generalizez. NU ESTE O GENERALIZARE!

11 bla bla'uri:

Anonim spunea...

Bai , ce sa zic , bine punctat aspectu' asta cu machiajul , stratul de fond de ten care il ia doar cu spaclul. Si chiar asa e cum ai zis. Sunt unele care nu ies pana la colt daca nu au "kilu" de rimel la ochi. Sau sunt o gramada de exemple. Eu una , ma numar printre norocoasele care nu ma machiez deloc , chiar deloc. Doar la o ocazie speciala ma dau cu putin rimel si ATAT. Fara fond de ten , fara blush , fara nimic. Consider ca arat mai bine naturala decat impopotonata ca un clovn. :)

Nimeni` spunea...

eh..nu pot sa zik k nu ma machiez, dar doar rimel, si creion. si fac asta pentru ca ma simt eu mai bine, si nu o fac zilnik, o data de 2 ori pe sapt, cand am chef... dar in zici un caz extravagant, ca pitzipoancele alea:| pe care curge fondul de ten.

armin spunea...

putine fete simple stiu sa-si pastreze barbatul langa ele... si mai putine stiu sa-l cucereasca... restul se macheaza si beau apa plata cu lamaie. barbatii au vanat mereu, imediat ce s-a iradiat maimuta si a devenit om sau dupa ce au fost izgoniti din Eden... inca de atunci, barbatii au vanat... si nu o sa se schimbe vreodata asta. Femeia stie sa se laude ca ea e gatul, dar putine stiu sa si fie un gat puternic.

ANM spunea...

@ armin: apa plata cu 2 felii de lamaie si umbreluta :| asta a comandat o fosta colega. si a speficiat clar.. umbreluta! am ramas putin socata. altceva nu bea.. ca are calorii. oh well.. nici eu nu le inteleg.

@nimeni: si eu ma machiez, dar f rar, la ocazii.ultima data a fost.. acum o luna sau doua. putin rimel si oleaca de creion gri.. nu folosesc negru. dar oricum nu.. nu ca si cand as fi distrusa daca nu ma machiez.

@alexa: well done. me2. tot la ocazii. altfel la 25 o sa fiu baba. bleah

Anonim spunea...

scuze de intarziere :P. apropo de machiaj, eu nu ma dau cu fond de ten decat foarte rar si din cauza asta mi se pusese mie pata si am zis hai sa-mi cumpar si eu fond de ten..dar degeaba l-am luat :)).
toma' ce am venit din oras si am avut ce observa. destule fete gen piti si absolut toti barbatii de acolo erau cu ochii dupa ele.la celelalte extrem de rar se uitau.nu mi se pare foarte ok asta. acum nu putem nici sa-i invinovati prea tare ca se uita dupa ele, in fond majoritatea raman doar cu uitatul :P

ANM spunea...

nu e vb de uitat, e ideea ca se uita dupa ceva, dar vor altceva. si dupa, tot noi suntem de vina.
Barbie style

MyPerson spunea...

Hai ma,ca e al naibii de dragut sa vezi una deghizata`n clovn..nu e normal ca ai intoarce capu' dupa ea?
Aa si by the way,mereu m-am intrebat daca ploua torential si nu au umbrela,nu li se prelinge aracetu' de pe fata ?
No ma intreb si eu..:-s

ANM spunea...

tu sa taci k nici nu stii cum arata un rimel:))
exista ma..rezist la transfer.. exista baieti draguti cu masina..umbrele.pt ele, asta este realitatea. da` ce stii tu...:-j

Alexandra spunea...

stii, cred ca inca multi barbati nu si-au dat seama de faptul ca femeia nu este un accesoriu

Tlaloc spunea...

Unele fete poate chiar au nevoie de machiaj.
Din punctul meu de vedere cel mai frumos chip al unei femei e acel zambet in razele diminetii, fara machiaj.
In plus aceste "vopsele" pudre... etc contin foarte multi contaminanti (metale grele, E-uri..etc)
Frumos blog, are unicitate!
O saptamana la superlativ!

ANM spunea...

pai.. bine.. au nevoie de machiaj.. dar cu cat folosesc pe o perioada mai indelungata.. cu atat au nevoie si mai multa. nu crezi? pt ce sa te vopsesti zilnic folosind mii de periute.. cand de fapt cel care te indrageste, te va indragi si fara.
Vrei sa fii frumoasa pt el.. se intelege, mai rarut asa. dar vei fi frumoasa si fara.
Merci frumos de compliment.. adevarul este ca..e printre primele si mi`ai smuls un zambet.
O saptamana la superlativ si tie!

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/