vineri, 16 iulie 2010

Femeile..Bărbaţii (1)



Nu puţine au fost paginile web pe care am putut citi frânturi din controversatul război Bărbaţi contra Femei. Da.. pentru că aşa este.Sunt mai multi bărbaţi care afirmă ' Femeile sunt la fel' (fie că ei consideră că mai sunt şi excepţii sau nu) decât femei care zic 'Toţi bărbaţii sunt la fel'. Şi sunt mai multe femei care consideră că sunt mai multe excepţii masculine, decât bărbaţi care consideră că sunt mai multe excepţii feminine.
Aşa că războiul, sau mai bine zis, nemulţumirile vin de la Barbaţi.
Nu mi'am bătut capul cu cine are dreptate şi cine nu, pentru că dreptatea nu era a nimănui. Însă m'am sictirit până peste cap de întrebări de genul: Tu ce crezi, n'am dreptate? Nu, n'ai!pentru că nu ţin parte nimănui.

E adevărat, vorbesc foarte mult. Şi totuşi vă plângeţi că la început scoteai cuvintele cu cleştele. Iubito.. exprimă'ţi părerea, vreau să avem libertate în relaţie. Bine, o să ziceţi, dar vorbeşte de nu se mai opreşte. Asta pentru că e sigură că nu ai să înţelegi exact ce vrea ea, cum consideră că ar fi bine să pui etajera, câte rafturi să aibă, estetica camerei, nuanţa de var, etc. Pentru că de cele mai multe ori, adică, majoritatea bărbaţilor nu posedă simţul estetic. Mi se pare normal, sunt bărbaţi, lucrează cu ustensile, câstigă bani, repară, sunt electricieni sau alte meserii din categoria asta. Nu toţi, majoritatea. Şi majoritatea nu aveţi timp să vă gândiţi că piersica peretelui nu o să meargă cu nuanţa aia pe care aţi vazut'o amândoi acum 2 zile în magazinul X. Ea o să ştie, ea se gândeşte la asta şi explică mult, că să înţelegi tu. Acesta este un exemplu banal.



E adevărat că înşală. Mult ..puţin, nu e problema mea. Înşală şi bărbaţii. 
1. Din sondaje am văzut că mai mult bărbaţii, da' fie.. nu discriminez. Problema este de ce? Am văzut diverse motive.. pentru că barbaţii au ..penis, pentru că aşa sunt ei,, că e normal.. oh well,fie. Pentru că nu sunt mulţumiţi la pat. Pentru că sunt curioşi. Pentru că simt nevoia de adrenalină. Pentru că..
Păi..nu eşti mulţumit la pat..frate.. ia'ţi alta. Ce faci.. mă culci cu toţi bărbaţii şi mă târăşti prin toate cearşafurile străine? Eşti curios.. şi dacă sunt şi eu? I'm a bitch? Curiozitatea e un motiv pentru copii. Adrenalină.. ceva sporturi extreme ai încercat? Ai penis.. păi nu eşti singurul. Poate alt posesor, curios din fire, nemulţumit la pat de partenera sa, şi cu nevoie de adrenalină, a dorit'o pe ea, 'femeia ta'.
2. Femeile ce motive au? Aaa.. păi umbla după banii lui X. Vrea maşina lui Y. Păi dacă e aşa, de ce mai stai cu ea? Că sigur nu era aşa, pentru că dacă te deranjează 'amănuntul' ăsta, nu erai cu ea.
3. Universal..pentru că.. au simţit tentaţia, nu au mai putut zice nu. La varianta asta.. contraargumentele sunt:
O femeie: Dacă mă iubea, nici nu o săruta pe alta,pentru că în concepţia mea, când iubeşti nu poţi să săruţi pe altcineva, nu poţi avea gânduri cu alta. sau Măcar era mai bună, o facea mai bine..etc.
Un bărbat: O avea mai mare? Avea bani? Ce căutai acolo? De ce?

De ce.. au înşelat şi gata. Mulţi n'ar ierta.Alţii  Dacă se întâmplă şi a doua oară? Păi.. dacă se întâmpla şi a doua oară.. s'a rupt firul.. ar zice alţii.




Cam atat pe azi. Partea a doua mai încolo sau mâine


18 bla bla'uri:

Anonim spunea...

apropo de inselat...cine inseala mai mult?toti inselam in aceasi masura. unii dintre noi o fac mai bine altii nu. o femeie poate insela din curiozitatea de a vedea daca este vreo diferenta intre partenerul ei si amantul respectiv, daca se simte mai bine cu el.un barbat inseala pentru ca...ma gandesc eu..tipa respectiva i se ofera pe tava practic. am auzit destui de multi barbati spunand ca in cluburi tipele sunt cele mai accesibile.eu nu ii condamn foarte tare pe ei ca inseala.chestia asta nu ma va face sa ma simt mai prejos cu absolut nimic.in schimb observ multi barbati care fac o adevarata scena cand aud ca au fost inselati. oare de ce? pentru ca sunt prea orgoliosi si zic ei"cum domne sa-mi...altu femeia?"dar femeile trebuie sa acceptam ca ei sa ...alte domnisoare.auliuu am vorbit cam mult, scuze :P

ANM spunea...

nu ai vorbit mult. ai vorbit putin :)) daca nu mai scrii posturi macar asa te mai vad :))
Pai da, asta zic si tu. se inseala in egala masura.
Postarea e asa.. un fel de chestie generalizata, in urma intrebarilor, sondajelor, site`urilor si nicidecum parerea mea 100% dupa ce termin cu cele.. nu stiu cate parti ale ideii asteia.. voi scrie o postare despre parerea mea.

MyPerson spunea...

Bai vecina,speciile astea doua inseala in egala masura :)
Parerea mea e ca cine are putere sa treaca peste prima greseala,daca se mai repeta da-l(O) dracu' ca nu merita. :D Hai pa:*

ANM spunea...

Bai tu pisc`o la somn si suna`ma dimineata. vreau plaja. :|
go go Mika! ( si dap.. exact asta e parerea mea :| asta urma sa scriu in postarea finala. fa bine si nu te mai amesteca in ganduri mele!)

:*:*

Anonim spunea...

2. Pentru ca sunt tarfe si te "fut" pe la spate, fara sa sti. De aia

armin spunea...

Barbatii inseala mai mult decat femeile?? Posibil... dar macar ei nu se trezesc sambata dimineata si purtand o fata semi-trista iti spun: m-am plictisit... nu mai esti ceea ce imi doream... vreau sa luam o pauza... Asta cu "pauza" e preferata mea, de unde si pana unde aveti voi impresia ca asa o sa va puteti reevalua sentimentele... mi-e greu sa inteleg...

Anonim spunea...

armin, nu te mira ca nu are sens. stii bine ca si mine ca sunt niste proaste care nu stiu cum sa procedeze in fata anumitor probleme. sunt obisnuite sa dea vina pe noi.

Anonim spunea...

unele fete nu se trezesc asa deodata si isi spun "m-am plictisit".ceva s-a intamplat pe parcursul relatiei de ea a ajuns la decizia asta.poate fi vorba de ea sau de el in aceeasi masura.cateodata e nevoie doar de comunicare pentru ca totul sa se rezolve insa unii masculi sunt prea orgoliosi.
alin nu e frumos sa ne numesti proaste.

Alexandra spunea...

ca sa tii flacara aia aprinsa e nevoie de foarte multa comunicare si de compromisuri intr-o relatie
atat barbatii cat si femeile insala. nu ma bag sa zic care insala mai mult sau mai putin, ideea e ca toti insala
majoritatea care insala cred eu, ca ei cauta in alta parte ce nu pot avea acasa in loc sa vorbeasca pe indelete cu partenerul sau partenera si sa ii explice clar ce si-ar mai dori in relatie

Alexandra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

anelise, hai nu va tot scoateti ! poate 1 % e nevoie de ce ai spus, dar restul sunt doar niste curve care vor mai multe pule. sunt doar niste nesatule si atat. lasati vrajeala

ANM spunea...

Sa se inteleaga clar ca aici nu este parerea mea.. aici pur si simplu am scris ce am citit prin alte parti, ce mi`au zis prietenii, colegii, ce s`a dedus, sondaje si alte prostii.
@ARMIN :Pai bine.. si daca s`a pliktisit, care e motivul? are ea un motiv. si nu ma refer la chestiile fizice. Iar chestia cu pauza nu o inteleg nici eu.. mi se pare putin asa.. aberatie.
@ANELISE: de multe ori, zic eu ca o posibila rezolvare este comunicarea, daca ai cu cine, este ideal. daca nu, asta e. E adevarat, au si barbatii dreptatea lor, sunt unele care se trezesc si zic.. "Iubi gata, m`am plictisit.Luam o pauza" . Eu nu le prea inteleg. Mai bine spui.. punct punct si gata.. cauta`ti alta.
@ALIN: ok, in conceptia ta toate sunt cum sunt, si cu tine nu am cum sa ajung la un numitor comun. probabil ca ai trecut tu prin ceva si zic eu ca te`a afectat. insa generalizarea asta se intinde dincolo de limite. E adevarat ca sunt multe cum spui tu, dar nu toate.
@BALAURITA: e adevarat.. insala si barbatii si femeile, zic eu ca in egala masura. si pentru ca nu au incredere in partener, prefera sa faca ce`i taie capul.. sa insele.


Fie.. concluzie generala, zic eu ca ambele sexe insala in mod egal. zic eu.. nu e litera de lege..

Anonim spunea...

REPLICA ASTA O ZIC TOATE, CA ELE NU-S ASA...PFF IMI VINE SA RAD...HAI LASA-TE

ANM spunea...

uite, nu ma cert cu tine.crezi ce vrei tu. mi`e indiferent:)

MyPerson spunea...

Ooo..uite cum zboara frustrarile pe aici :))

ANM spunea...

Whatever:))
Mika.. maine plaja?8-|
Give me a D.. Give mea a A.. Give me DA

MyPerson spunea...

I'm Giving you an "Am dormit 14 ore :)) "
Dupa ce termin cu practica pe cuvant de cercetas ca te duc la plaja zi de zi !

ANM spunea...

iar minti. 8-|

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/