miercuri, 4 august 2010

praf, scum, ţandări, cioburi, cenuşă, pulbere


M-am foit toată noaptea. E prea cald.
M-am ridicat şi am stat vreo 2 ore pe balcon.Era cald şi acolo, dar parcă mai adia vantul. Simt că nu mai am aer, că mă sufoc. În mod normal.. aş zice 'blame it on the sun' , dar nu şi acum. Mă sufoc cu resentimente şi păreri de rău; ceea ce nu ma caracterizează. Am lăsat acestea celor care nu au ce face, ca dovadă că unii au prea mult timp liber. Ce'am făcut, am făcut, însă de data asta mă macină şi mă usucă, îmi acaparează gândurile si ideile. Dacă eram fumătoare, aş fi fumat 3 pachete de ţigări. Dacă aveam cafea pe acasă..ravagii faceam. Dar nu fumez, cafea nu mai beau...
Se ia această stare şi se mai pune o doză de regret. Altă senzaţie aiurea. Şi mai aiurea..şi mai aiurea..şi mai şi mai, până când iar mă arunc pe cearşaful încălzit şi boţit. Am avut grijă aseară să-l strâng în pumni cât de tare am putut. Parcă aş fi avut nevoie de ceva dovezi că am fost vie, în aşa fel l-am şifonat.
Se mai adaugă o doză de..dualitate. Parcă aş fi eu, parcă nu. În mod normal nu mă mai întorc acolo unde am pus punct, însă mi'e dor de aiurelile ei, de toate prostiile înşirate cu nonşalanţă şi de senzaţia de ' fă ce vrei că doar suntem amândouă în asta' pe care o emana. Mă încearcă de câteva zile o uşoara tentă a sentimentului de răzbunare, dar încerc să renunţ la gândul acesta, imediat cum ajunge la mine. Nu se cuvine să murdăresc de noroi nimic din ceea ce a fost frumos.
Se mai pune o doză de muzică din aia..'mereu o să mă gândesc la tine pe melodia asta'. 
Şi toate ..toate lucrurile astea..nu sunt eu. Eu nu mă gândesc la ce a fost. Eu las totul acolo unde a fost, tocmai pentru că a fost.
Mai punem puţin din 'încă mai am la mine lucrurile ei..' şi da, e un rezultant mirobolant. 
Ochii verzi şi reci ce mă privesc de dincolo de oglindă, iar nu mă caracterizează. Eu aveam privirea caldă şi plină de înţelegere şi suport. Acum.. până şi pe mine mă privesc cu indiferenţă. Se spune(şi credeam cu tărie asta) omul este o persoana egoistă. Nu ştiu cât de egoistă sunt, însă acum aş da orice să sterg prostiile ei şi cuvintele mele.
O să-mi treacă peste 2-3 zile, însă prietenia cu persoana aceea specială, la care nu m-am mai gândit de vreo 4-5 luni o să fie mereu aşa.. o parte din mine. Peste puţin se face un an de când s-a terminat totul.
Atâtea lucruri ştiute doar de noi, atâtea gânduri bune pentru tine, atâtea nopţi si minute pierdute pentru mine, toate s-au facut praf, scum, ţandări, cioburi, cenuşă, pulbere.
Să rămâi aşa! Să nu mai ajungi în memoria mea!





Se mai adaugă o porţie de dor. 
Rămân în continuare la geam,cu o sticlă de apă rece strânsă bine piept.Este ora 3.35 a.m. Probabil va fi prânz când voi posta.Vântul adie uşor şi mi se face pielea de găină când suflă mai tare. E prea cald. Nu sunt prea multe luminiţe aprinse,nu sunt maşini pe stradă. Nici oameni.
Din când în când o maşină întarziată trece in grabă pe strada pustie şi parcă plină de dor.
La tine e întuneric. Tu nu dormeai la ora asta. Ţin minte că obişnuiam să vedem filme bune la orele astea târzii.
Acestea au fost ultimele gânduri către tine. Toate şansele să vezi vreodată acestea.
ANM ia o pauză şi îşi ia liber. Prea multe gânduri. Voi mai posta, dar mai rar. Asta dacă nu-mi revin mai repede decât mă aştept.


Vreau să'mi fie frig!

8 bla bla'uri:

Tlaloc spunea...

Vad ca oscilezi intre zambete si regrete...
Ce doare mai mult decat sufletul?
Sa ai parte de liniste sufleteasca!

ANM spunea...

mai mult decat sufletul? mai mult decat sufletul meu.. ma doare sufletul altcuiva. nu stiu daca este exact exprimarea potrivita.. dar cam asa ar veni. Multumesc

Anonim spunea...

imi doresc sa te simti mai bine! stiu ca se poate, nu te lasa coplesita de sentimentele astea

ANM spunea...

merci Alis :*
trece, trece

QED spunea...

Nobil suflet. iarta, iarta totul si-o sa-ti revii. Sau nu ierta si-o sa revina mereu durerea. Sufletul nu doare asa cum doare dezamagirea. De orice fel. Te cotropeste si nu-ti da pace.

ANM spunea...

am iertat demult.. doar că îmi mai aduc uneori aminte. o să treacă zic eu.. Merci.

The Shadow spunea...

oare ce am fi fara doruri?suflete pustii? cine vrea un suflet pustiu?

ANM spunea...

cine vrea unul fara loc nici macar de un suflu de aer?

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/