luni, 2 august 2010

Mi`e cam dor asa..

Mi`e cam doar asa de prietena mea Dana. Mi`e cam dor tare tare tare. In acest context abia astept anul 3. Nu stiu cum se face ca parca cu ea orice prostie capata alta culoare si parca rasetele se lungesc cu 5 minute.
Da.. e definitiv. Mi`e dor de tine si.. orasul nu`i la fel fara tine. Deci...cretzule mi`e dor de tine!


Ha ha.. sa luam iar covrigi si sa ne batem in cate pagini scrise de cursuri avem.. cine are mai putine lipsuri, cat de tare m`a stresat vecinul de la 7(!!!), cat de naspa o sa fie la tine in camera acum, sa mai facem ceva poze razand pe burta.. and so on!


Asa ca draga mea, mi`e dor de tine!
Cu drag, a ta buna prietena!




*voi cum uitati dorul de prietena/prietenul buna/bun?cum il.. minimanizati? se poate? ca mie nu`mi iese smecheria :))

5 bla bla'uri:

Anonim spunea...

cand mi se face dor incerc sa-i dau un semn, ceva...sms sau un mesaj pe mess.de fiecare data spun "mi-a fost un dor de tine! nu te-am mai vazut de muuuuult" iar raspunsul este"de cand de mult?" "apoi nush dar de tare mult daca imi e dor de tine!".si mie imi este dor de prietenul meu, am atatea lucruri sa ii povestesc cu tot ce s-a ntamplat la mare si nu gasim nicipdata o portita sa ne puteam vedea la o vorba.

The Shadow spunea...

:) ma faci sa zambesc citind aceste randuri:) da, dorul de un prieten e un dor dulce si cel mai frumos lucru este ca tu ii spui asta:)
Sunt ganduri frumoase:)

ANM spunea...

@anelise: pff... cred ca vorbim zilnic si mesaje si altele.. dar mi`e dor asa..de ea.n`are net acolo unde e, dar am simtit nevoia sa scriu caaaaaaaaaaat de doooor imi e. asa.. de dimineata.
@shadows:ma bucur ca te fac sa zambesti. toate gandurile pentru ea sunt frumoase

Anonim spunea...

nu-i asa ca ti-a fost dor si de o leapsa? ::))

QED spunea...

Prietenia este minunata, iar dorul de-un prieten nu se compara cu nimic. Si, da, frumos este ca recunosti, frumos este ca ai curajul sa-ti strigi prietenia si atasarea de prietena, dorul si ce mai cuprinde tot ce se numeste prietenie.

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/