luni, 16 august 2010

Jurnalul anilor lipsă - 1.Copilării târzii

Au trecut 3 ani, dar pentru ea trecuse o veşnicie. S'a săturat sa dea vina pe alţii. De fapt şi'a ratat singură 3 ani. Tot ce vroia era să îşi închidă gândurile toate undeva, să le încuie, să sfărâme cheia. Îl iubise. De fapt, nu..nu'l iubise. A fost obsedată de el. Încă era, însă orgoliul nu l'ar lăsa călcat în picioare. Singurul bărbat pe care îl dorise ca o nebună, nu putea să fie al ei. Îi dăduse flit la început, acum roata s'a întors.
A greşit, a plătit de 100 de ori mai mult.
Casandra nu mai putea. O să'mi fac o viaţă şi am să las în urma tot.Ce sunt eu, jucăria lui? O să plătească în lacrimi pentru jurăminţile din nopţile târzii de vară! ..şi 2 lacrimi au aparut pe obrajii îmbujoraţi de nervi.
Casandra are ochi mari şi verzi, păr ondulat, castaniu, lung, pielea măslinie. Nu se considera frumoasă, dar era. Nu avea idealuri, vise, speranţe. Vroia o poveste ca..acelea din filme, vroia sa fie iubită, să iubească. Vroia sa facă dragoste pe toate plajele Terrei, să iubească nebun, sa fie o iubire plina de spontaneitate, încredere, nebunie, zăpăceala, fantezii. Vroia să ajute, să fie ajutată.
El..nu era frumos, dar o fascinau ochii şi ignoranţa lui. Mereu a avut tot ce şi'a dorit. Acum nu era aşa. El o iubise, însă a trecut peste. Ea îl iubea, îl iubea ca o nebună. Şi a pus punct. Gata, o să'l uite. O să'l uite pentru că..ei bine, pentru că trebuie.






Later edit: povestea, ideile nu au nicio legatura cu relatia mea actuala, nici cu cele ce au fost. Pur si simplu..imaginatia si un fel de poveste generala si totusi nu prea comuna.

8 bla bla'uri:

Ana spunea...

frumoasa istorie:X

Eugen Viorel Photography spunea...

frumoas jurnal... astept continuarea imi place sa iti citesc blogul

QED spunea...

Normal ca o sa-l uite. Cand suntem date la o parte, cand suntem lasate cu ochii in soare, ne revoltam si vrem sa rasturnam situatia, iar cand nu putem, invinge uitarea. Asa suntem noi, femeile. Barbatii sufera cu mai multa intensitate, au altfel de structura. :)

Nimeni` spunea...

Frumoasa poveste.

Monica spunea...

hmmm...femeile ....pfff si dc ma regasesc in povestea asta?.....???

Anonim spunea...

"O să plătească în lacrimi pentru jurăminţile din nopţile târzii de vară!"..revenge is sweet but doesn't help

ANM spunea...

Maemi: merci frumos :D
Eugen: apreciez.. vor mai urma, depinde de inspiratie.
QED: da.. barbatii sufera mai mult, dar unii arata mai putin
Nimeni`: merci.:)
Monica: probabil pentru ca si tu ai trecut prin ceva, si ti`au dat probabil si tie 2 lacrimi. Cui nu i s`a intamplat?
Alis: i know.. dar au fost primele ei ganduri, primul instinct cand vrei sa te ridici..asta e. cine stie..poate ii va trece

Anonim spunea...

Eu cred ca raului trebuie sa ii platesti cu bine:) E mai dureros asa...

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/