joi, 5 august 2010

Adori.. sau îţi place mult...

Mie îmi place ploaia. Cel mai mult si cel mai mult îmi place ploaia. Apoi stelele, apoi luna plină. Aşa.. top .
La noi este o căldură sufocantă. A ajuns să'mi creeze o stare de nervi imposibil de descris şi dacă nu va ploua curând(sau  să se răcorească brusc) nu ştiu cât o sa mai suport.






Fie, vorbeam de sondaj. Va place vouă mult mult..aşa:
Ploaia - 27% (5 din 18)
Stelele - 27% (5 din 18)
Foşnetul frunzelor - 16% (3 din 18)
Soarele - 11% (2 din 18)
Luna - 11% (2 din 18)
Norii - 0%
Alt răspuns - 5% (1 din 18)
 Sunt curioasă, cine a spus 'alt răspuns', ce îţi place?
De fapt, ce vă place tuturor si de ce? A fost doar un sondaj..detaliem acum dacă vreţi.
Eu îmi pun intr'o ploaie toate gândurile;mai ales dacă este furtună. Şi le las în furtuna ce va fi trecut.Nu mă mai aplec asupra lor niciodata. Poate doar fugitiv, însă niciodată prea mult. Îmi place să simt picăturile pe pielea mult prea încălzită de soare. Îmi place să mi se facă părul şuviţe şuviţe de la ploaie, să se onduleze sau încreţească.
Când eram mică nu ocoleam nicio baltă. Săream în toate. Ştiam că o să mă certe mama; oooo ştiam. Dar putea sa fie toamnă..vară, nu conta! Bălţile erau ale mele şi ţopăiam ca ultima nebună în fiecare dintre ele.
Îmi place umbrela mea. Îmi place tare dar refuz să o folosesc. Refuz să mă adăpostesc dacă plouă. Refuz! Îmi place să merg prin ploaie. Strada e goală. Îmi place să dansez în ploaie. Să cânt. Să mă învârt. Îmi place să fiu tristă când plouă. Sau nu. Îmi place să râd haotic când plouă. Sau nu.
O să'mi placă să te sărut în ploaie.
Îmi place ploaia de vară.
Îmi plac ploile de toamnă, când e frig, întunecat. Când îmi iau pe mine geaca de blug şi şapca; plec de nebună şi mă gândesc la ale mele. Plâng uneori în ploaie, dar nu pentru că nu îmi vede nimeni lacrimile, ci doar pentru că atunci, când plouă toamna .. plouă şi cu gânduri. Dar gata. De anul asta gata.
Îmi place să merg desculţă prin ploaie. Îmi place să mi se lipească rochiţa de piele şi să mă plâng din cauza asta. Poate chiar să fac o tragedie.
Ai putea sa vorbeşti singur când plouă..aşa absorbită sunt. Aş putea.. aş putea... aş vrea să plouă!

7 bla bla'uri:

Anonim spunea...

mie imi place ploaia. in week-end am avut norocul sa ma prinda o ploaie zdravana cand o asteptam pe prietena mea. o si ce bine a fost! cantam si simteam fiecare picatura cazuta pe pielea mea.mi-a ridicat privirea spre cer si am inchis ochii pentru cateva secunde, minunat! :D

Tlaloc spunea...

Ploaia inseamna viata! e frumos cand ploua.
Imi plac norii pentru ca ei aduc ploaia.

MyPerson spunea...

Eu cu ploaia nu prea ne iubim :P
Mie in schimb imi place soarele..soarele si marea :D Daca ar fi sa aleg intr`o zi ce sa fac si sa mi se indeplineasca de cum am inchis ochii,atunci m-as trezii in marea sarata sub soarele arzator! :X

Anonim spunea...

Mirosul.... poate toate nu ar fi fara miros... sa simti parfumul.... sa inchizi ochii si sa stii ca acolo e ceva ce iti place...ORICE....HMMMMMMM face cit o mie de alte si alte....raspunsuri!

ANM spunea...

Mika, stim cunoastem. Dar nu crezi ca e prea cald?
Anonim: got it, am discutat deja despre asta. :D

MyPerson spunea...

Pisi daca e sa o iau pe partea cu e cald afara si eu invat ,de unde => nu am timp de bronz si balaceala..uhm..DA! e prea cald..pe modelul "sa-mi bag cracii sa moara si capra vecinului,eu invat si ei se bronzeaza?!"..Dar daca o iau pe partea cu e vara => soare,caldura si balceala..nu,chiar nu e prea cald..

The Shadow spunea...

:) imi place ploaia! da, imi place ploaia. atunci cand merg prin ploaie si imi asez gandurile sau imi retraiesc dorurile. atunci cand ploua si sunt in casa, la un ceai, gndindu-ma la ea, intrebandu-ma "oare tu ce faci acum, sub aceeasi ploaie?"

Trimiteți un comentariu

Sunt pe urmele mele

Badea.Mircea Badea

Treceti si pe la

Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com Photobucket Powered by BannerFans.com Powered by BannerFans.com

Blog de PROSTtu26dor.blogspot.com

http://eugenviorel.blogspot.com/